Semester gör susen

Visst mår vi alla bra av semester. Jag är lycklig över att jag i sommar hann hålla några veckor ledigt i streck. Det är några år sedan sist.

Att ta dagen som den kommer, att få lyssna till dagens sommarprat ute på verandan i lugn o ro, med bara måsarnas skrik och vågornas skvalp i bakgrunden, ja det var fantastiskt skönt.

Alla behöver vi våra andhål, som ger oss kraft att jobba vidare. I varje yrke behöver man vara mån om att hålla sig med goda verktyg och redskap. Som beslutsfattare, är man själv också redskapet. Tanken, analysförmågan, förmågan att ta till sig information, att lyssna och vara lyhörd, och att sedan dra slutsatser o fatta beslut, allt det kräver energi.

Därför känns det också nu gott, att jobba vidare i höst, fastän vi vet att vi har tuffa tider framför.. Men just därför, behövs kraft, kreativitet och tålamod.

Jag skall försöka hinna med att skriva en blogg per vecka nu. Facebook och Twitter i all ära. Men några mera utförliga resonemang finns det inte riktigt plats för i de medierna. Därför har bloggen ännu sin plats.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s