Gott Nytt År 2013 ! Hyvää Uutta vuotta 2013!

Nytt år med nya möjligheter. År 2012 var intensivt på många sätt. Det var ett valår i högsta grad, med val av såväl president i januari som kommunalval i oktober.

Därtill hade vi ju ordförandeval i SFP.Alla dessa val krävde en hel del jobb, och speciellt arbetsdrygt var naturligtvis partiordförandevalet. Men det var också givande att röra sig runt om i Svenskfinland och träffa folk och lyssna till dem.

Nu har vi tack och lov inget val på kommande i år. Jag hoppas också att vi får koncentrera oss på att bygga samhälle och hitta lösningar på de problem vi har.

Jag hoppas också att vi skulle få ett ännu mera konstruktivt och uppbyggande samhällsklimat. Alla får vi bidra med vårt strå till stacken, och visst är det roligare och lättare att leva om attityden runt omkring är mera positiv än negativ.

Rättskänslan och samhörigheten är viktiga element i samhället, vilket också president Niinistö tog fasta på i sitt nyårstal.

Ett leende eller en klapp på axeln kostar inget. Men det kan ge en medmänska mycket. Låt oss satsa på vänlighet och gott bemötande av varandra och en uppbyggande samhällsdebatt. Då mår vi alla bättre!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s