Tillbaka i stan

Livet återgår till vardagen. I morgon börjar skolorna och i kommunerna samlas styrelser och fullmäktige igen. Men vilken skön sommar vi haft, och vilken tur att vi ännu får njuta av sommarvärmen. Med god tur är det ännu varmt i havsvattnet nästa helg.

Dags att ta en tur ut i svampskogen. Med god tur kan vi hitta en och annan Karl-Johan. Att vi är lyckligt lottade i denna del av världen, det påminns vi om varje dag. Också i svanpskogen kan tanken gå till alla dem som just nu lider och har det svårt, inte minst i Pakistan.

Annons

2 reaktioner på ”Tillbaka i stan

  1. Vad har du för åsikt om lagen angående avloppsrening för småhus på landsbygden? Skall det vara nödvändigt med nyinvesteringar på 10-15000 för åldringar med lite n pension. Motivera….
    Detta bara med tanke på de väldiga mängder djurgödsel och svinpiss som obehandlat sprids ut överallt i bygden.

    Gilla

    1. Målsättningen är god, men tidtabellen för stram. Övergångsperioden borde vara längre. Sen har vi ju problem också med att få fram statliga stödpengar i tillräcklig grad, också i vår rgion. Men det jobbar vi på. För äldre med liten pension är läget förstås jätte bekymmersamt. Nu har man satt gränsen vid 68 år, och det underlättar en del – men inte för alla. Också därför borde man kunna se över tidtabellen.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s